Saidah & Peter

Tijdens een beurs ontmoette ik Saidah. Ze vertelde me dat ze heel graag een foto wilde laten maken samen met haar vader.
Ze was een tijdje daarvoor bij een studiofotograaf naar binnen gelopen om daar te vragen of zij dit voor haar wilde doen. Helaas konden zij Saidah en Peter niet helpen want het was nogal lastig met die rolstoel. Daarom vroeg ze zich af of het met de werkwijze die ik gebruik wel mogelijk was… “NATUURLIJK” was mijn antwoord, een MomentDesign reportage is geschikt voor iedereen. (En bovendien zijn er natuurlijk ook genoeg studio’s waar je wel terecht zou kunnen)
Tijdens het gesprek dat volgde zag ik de opluchting in Saidah. Wat was ik blij dat ik haar gerust kon stellen en kon vertellen dat die mooie foto er ging komen!
Een paar weekjes later hadden we weer contact en hebben we een afspraak gemaakt.

Voor deze speciale reportage mocht ik naar Assen. Omdat Peter stil zit kan het voor hem gauw ‘koud’ worden, maar het was schitterend weer. Zo fijn!
Bij de kennismaking merkte ik al meteen dat Peter veel humor had, en dit werd zeker bevestigd in de ogenblikken daarna.

Saidah heeft een bijzondere band met haar vader. Prachtig om de connectie tussen deze 2 te mogen zien en ook nog eens vast te mogen leggen. Ik heb genoten van de momenten die ze samen beleefde. Er werd enorm veel plezier gemaakt en gelachen, maar daarnaast was ik getuige van de waardevolle woorden die Peter tegen zijn dochter sprak.
Ik ben erg dankbaar dat ik deze herinnering voor jullie heb mogen vast leggen.
‌‌