Hey hoi Collega!


Super leuk dat je ook zo houdt van fotograferen, en dat je interesse hebt in MomentDesign.

Dat ik dol ben op een ontspannen en spontane manier van fotograferen is je vast niet ontgaan. Ik hou van foto’s die je raken, foto’s die je VOELT als je ernaar kijkt.

Hiervoor werk ik met de MomentDesign technieken. Dit is zo ontzettend waardevol om te kunnen doen! Voor mijn klanten, maar ook voor mijzelf. Heel vaak sta ik tijdens een shoot áchter mijn camera zichtbaar mee te genieten met wat er vóór de camera gebeurt.

Omdat ik iedereen die een fotosessie boekt zo’n bijzondere beleving zou gunnen ben ik naast gecertificeerd MomentDesign fotograaf ook MomentDesign teacher.  Dit is echt een tweede passie.

Ik vind het heerlijk om andere fotografen te vertellen en te enthousiasmeren over MomentDesign. Graag laat ik zien welke effecten en hoeveel impact het heeft op een fotosessie. Je zult je verbazen. Elke fotosessie kan hiermee namelijk een waardevolle beleving worden. Waarbij mensen hun pure en ware emoties aan je zullen laten zien. Waarbij plezier gemaakt kan worden in een ontspannen sfeer. Waarbij er mooie herinneringen opgehaald en gedeeld kunnen worden. Even echte quality time met elkaar. Hierbij is er ruimte voor een lach en een traan. De foto’s die hiervan afgeleverd worden vertellen hun verhaal. Telkens wanneer ze de foto’s bekijken zullen ze even mee terug genomen worden naar dat ene bijzondere moment, en hiermee houden de foto’s hun herinnering in leven.

Als fotograaf willen wij geen onpersoonlijk plaatje maken. We willen een portret maken waarin mensen zich zelf herkennen. Met die ene blik, of mooie lach. Wij willen hen die ene foto geven waarin de band en connectie tussen hen zo goed zichtbaar is, dat je het kunt voelen in de foto’s zonder dat er woorden voor nodig zijn.

Bij de workshops, trainingen, coaching en de opleiding begeleid ik een ieder waar dat nodig is. Want elke MomentDesign reis is er één op zich en is uniek.
(Onder het kopje Cynthia kun je een klein beetje lezen over mijn eigen MomentDesign reis)

Ik woon op het ‘platteland’ in het mooie dorpje Oldekerk in de provincie Groningen.
Oldekerk is voor Noord-Nederland goed te bereizen. De grens van Friesland en Drenthe ligt niet ver van hier.
Doorgaans worden de bijeenkomsten dan ook hier in Oldekerk gegeven. Maar bij voldoende aanmeldingen is het ook mogelijk om workshops of opleidingen op locatie te komen geven. Mocht je interesse hebben hierin, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Introductie Workshop:

In het ochtend gedeelte vertel ik jullie over het doel, de basisbegrippen, de verschillende fases en het effect van de techniek. Ik laat je zien welke resultaten ik tijdens mijn reportgates bereik.
In de middag bereiden we een fotoshoot voor. Waarna we met een koppel gaan fotograferen. Hierbij zal ik laten zien hoe ik te werk ga, maar kun je ook zelf aan de slag.

Het zal een dag worden vol nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie!!!

Om iedereen goed tot zijn recht te laten komen werk ik graag met kleine groepen.

De workshop is doorgaans van: 10 uur tot 16 uur
De kosten bedragen: € 249,- excl. BTW (€ 301,29 incl. BTW)

Dit is inclusief: Koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch.
Na de workshop krijg je toegang tot een besloten Faceboekgroep met allemaal fotografen die minimaal de introductie workshop gevolgd hebben. Hierin kun je bijvoorbeeld vragen stellen, foto’s of ervaringen delen met enthousiaste collega fotografen.

Totaal of combinatie-pakket:
Mocht je de introductie workshop, de opleiding en de certificering in één keer boeken dan bedragen de kosten : € 1075,- excl. BTW
(Je bespaart dan € 72,-)


WORKSHOP-KALENDER 2019:


Definitieve data:
Woensdag 20 november 10-16 uur.
Locatie: Oldekerk

Kun je niet op de vastgestelde datum en wil je niet wachten op een vervolg datum, verzamel dan minimaal 3 fotografen, dan plannen we samen een geschikte datum in.

‌Optie data:‌
Nog niet bekend.

Deze weken zijn een indicatie voor wanneer er weer een nieuwe workshop zal plaats vinden.
Hierin is zeker nog enige flexibiliteit om rekening te houden met je wensen. In zowel het weeknummer als de dag.
Dus heb je interesse? Stuur me dan een mailtje, dan noteer ik je op de lijst en kijk ik samen met jullie naar een geschikt moment.
Hoe eerder ik deze informatie van je ontvang, des te beter ik hier doorgaans rekening mee kan houden.


Wil je op de lijst komen te staan en als eerste informatie ontvangen als er een nieuwe definitieve datum beschikbaar is?
Of wil je informatie over de mogelijkheid om een workshop te geven op een locatie bij jou in de buurt?
Stuur me dan een mailtje.


Heb je interesse?
Of wil je je aanmelden?
Neem gerust contact op om je informatie en evt. voorkeuren achter te laten.

Officiële Nederlandse Opleiding:


De opleiding MomentDesign gaat vooral over jou als fotograaf en wat jij kan doen om een reportage waardevoller te maken. Het gaat over de manier van kijken en reageren van de fotograaf. Er wordt belicht hoe je ware en pure emoties kunt ontlokken in een vertrouwde en ontspannen sfeer waarin werkelijk alles mogelijk is. Het geeft je handvaten om de juiste momenten te creëren en te  ‘vangen’, waardoor je een ieder vast kunt leggen zoals hij of zij écht is.
Jouw beleving tijdens een fotosessie, maar ook die van je klant zal zeker een boost krijgen.
Na het afronden van de opleiding, als je er klaar voor bent, kun je je laten certificeren, dit is een apart traject. Na het succesvol slagen ontvang je ook het officiële certificaat.


Waarom bestaat de opleiding uit 4 ‘dagdelen’?
Om jou, tijdens én na de opleiding het meeste te laten groeien, en je het beste uit de opleiding te laten halen, heb ik besloten om de opleidingsdagen niet kort achter elkaar te laten plaats vinden.
Moment Design is geen techniek waarvan je het na 1x horen, vlekkeloos kunt gebruiken. In mijn optiek is echt tijd nodig om de informatie en handvaten die je ontvangt te kunnen gaan ‘installeren’ bij jezelf. Daarnaast is het absoluut nodig om bepaalde onderdelen te oefenen. Ook de opdrachten die je tijdens het traject krijgt zijn een hele waardevolle aanvulling.

Tijdens de verschillende bijeenkomsten kijken we naar de geschiedenis, gaan we dieper in op de achterliggende gedachten en de technieken. Verder staan we stil bij onze eigen ervaringen en belevingen.
Daarnaast gaan we in de praktijk aan de slag. Jullie zullen mij een shoot zien doen, maar zullen ook zelf met een koppel aan de slag gaan.

Tussen de bijeenkomsten door is er dus tijd om met het besprokene aan de slag te gaan en krijg je een aantal huiswerkopdrachten die je helpen je verder te ontwikkelen. Een aantal van deze opdrachten zullen we nabespreken tijdens de bijeenkomsten.

Bijeenkomst 1 & 2,  Deze zullen vooral in het teken staan van de theorie.
Eerst maken we kennis met elkaar en vervolgens met de oorsprong en gedachte achter de techniek.
Daarna bespreken we fase 1: Verwonder (Wonder): In dit onderdeel draait het voornamelijk om jou! We kijken naar jou als persoon en als fotograaf. Hierbij leggen we de nadruk op welke invloed JIJ als fotograaf hebt op de gehele fotoshoot. En hoe je dit kunt gebruiken om er een bijzondere reportage van te maken. Ook staan we stil bij wat jou hierin kan weerhouden, en hoe dit komt.

Dan volgt fase 2: Contact (Connection): In dit onderdeel gaat het om de omgeving die wij kunnen creëren en de connectie die wij kunnen maken. De connectie met je klanten, en de connectie tussen je klanten. Waardoor zij hun echte en natuurlijke emoties kunnen gaan laten zien. En de band tussen hen duidelijker zichtbaar wordt.
Ook hierbij kijken we naar wat jou zou kunnen belemmeren om dit op een geschikte manier te doen en hoe je dat aan kunt pakken. Maar ook staan we stil bij wat jou klant kan belemmeren dit te doen.

We sluiten de theorie af met fase 3: Geniet (Joy):Hierin laten we alles op het ‘juiste’ moment samen komen. We creëren een moment en halen eruit wat er in zit. Hierbij staan ook de valkuilen en de tips en tricks centraal waar veel fotografen tegen aan lopen.

Bijeenkomst 3 & 4, Deze zullen vooral in het teken staan van de praktijk.
Dit betekend dat we samen gaan fotograferen. Ik zal een shoot doen, maar jullie gaan dus ook zelf aan de slag. Hierbij coach ik een ieder waar nodig, en geef ik uitleg, tips en handvaten. Je leert veel van het moment dat jezelf met het koppel aan het werk bent, maar juist ook van de momenten waarin iemand anders de leiding heeft. Dit zal je veel inzichten geven die je weer zult gebruiken als jezelf aan de slag gaat.

De beelden van deze shoot(s) bespreken we na met elkaar. Ook zullen we stil staan bij jullie ervaringen en zullen we kijken naar een aantal vragen omtrent de praktijk. Ook hiervoor geldt, dat je niet alleen leert van je eigen ervaringen en foto’s, maar doorgaans juist ook van de ervaringen en foto’s van de anderen.


Om íedereen de aandacht te geven die hij/zij nodig heeft werk ik tijdens de opleiding met kleine groepjes, of met aangepaste tijden. Zo kan ik iedereen de begeleiding garanderen die nodig is.


De kosten bedragen: € 699,- excl. BTW bedragen. (€ 845,79 incl. BTW)

Dit is inclusief: Werkmap.
Koffie en thee met wat lekkers.
(Indien we ‘tussen de middag’ door werken, een simpele lunch)


De kosten voor het individueel volgen van de opleiding bedragen € 1195,- excl. BTW. (€ 1445,95 incl. BTW)
Hierbij passen we de bijeenkomsten naar mogelijkheid volledig aan naar jou behoefte.

Totaal of combinatie-pakket:
Mocht je de introductie workshop, de opleiding en de certificering in één keer boeken dan bedragen de kosten : € 1075,- excl. BTW
(Je bespaart dan € 72,-)

Boek je de opleiding en de certificering in één keer dan bedragen de kosten: € 849.- excl. BTW
(Je bespaart dan € 49,-)OPLEIDINGS-KALENDER 2019:


Definitieve data:
Cyclus februari: 7 februari, 21 februari, 7 maart en 28 maart. De bijeenkomsten zullen plaats vinden op de ochtend. (Nog 1 of 2 plekjes beschikbaar)

Kun je niet op de vastgestelde data en wil je niet wachten op een vervolg datum, verzamel dan minimaal 3 fotografen, dan plannen we samen een geschikte datum in.


Opties voor de start van een nieuwe cyclus:
April/Mei
September/Oktober

Dit zijn indicaties voor wanneer er weer een nieuwe opleidingscyclus zal plaats vinden.
Hierin is zeker nog enige flexibiliteit om rekening te houden met je wensen. In zowel de start van de opleiding als de dagen dat de verschillende bijeenkomsten zullen plaats vinden.


Dus heb je interesse? Stuur me dan een mailtje, dan noteer ik je op de lijst en kijk ik samen met jullie naar geschikte momenten voor de verschillende bijeenkomsten. Hoe eerder ik deze informatie van je ontvang, des te beter ik hier doorgaans rekening mee kan houden.
Zoals geschreven werk ik met kleine groepjes, dit zou dus kunnen betekenen dat de Opleiding al vol zit voordat hij bij de definitieve data genoteerd wordt.

Wil je op de lijst komen te staan en als eerste informatie ontvangen als er een nieuwe definitieve datum beschikbaar is?
Of wil je informatie over de mogelijkheid om een workshop te geven op een locatie bij jou in de buurt?
Stuur me dan een mailtje.


Heb je interesse?
Of wil je je aanmelden?
Neem dan gerust contact op om je informatie en evt. voorkeuren achter te laten.

Certificeren:

Na het volgen en goed afronden van de opleiding kun je het volgende traject in gaan. Certificeren!

Als je je wilt laten certificeren lever je 10 beelden in van 5 verschillende reportages.
Daarna toetsen we of je de theorie beheerst.
Aansluitend doe je een live fotoshoot, die je volledig zelf leid, hierbij zal ik aanwezig zijn en beoordelen hoe je te werk gaat.
Na deze shoot lever je 10 foto’s in welke beoordeeld worden op meerdere vlakken.

Als je op alle onderdelen voldoende scoort ontvang je het officiële certificaat.

De kosten hiervoor bedragen: € 199,- excl. BTW (€ 240,79 incl.BTW)

Totaal of combinatie-pakket:

Mocht je de introductie workshop, de opleiding en de certificering in één keer boeken dan bedragen de kosten : € 1075,- excl. BTW
(Je bespaart dan € 72,-)

Boek je de opleiding en de certificering in één keer dan bedragen de kosten: € 849.- excl. BTW
(Je bespaart dan € 49,-)

Wat bied ik verder nog aan:

  • Demonstratie sessies
  • Coachings reportages
  • Mentoring (1 op 1)
  • Meerdaagse Trainingen
    Klik op de link voor meer informatie over:  YOUR NEXT LEVEL

YOUR NEXT LEVEL:

Ben jij toe aan een volgende stap in je fotografie? Wil jij (nog) meer controle hebben over elke fotosessie? Wil jij je klanten beter aan kunnen sturen?
Zodat je van elke fotosessie een krachtigere serie kunt maken? Dan is YOUR NEXT LEVEL iets voor jou.

YOUR NEXT LEVEL is een supertoffe meerdaagse training om jou te laten groeien op persoonlijk en fotografisch vlak naar jou eigen NEXT LEVEL.
Durf jij het aan om met ons op een fijne manier uit je comfortzone te stappen en de wereld van toffe fotosessies te ontdekken?
Kijk dan voor meer informatie op:

YOUR NEXT LEVEL

Invite waaier:

In samenwerking met de Moment Design Academie heb ik super toffe waaier ontwikkeld.
Deze zit bomvol goede uitnodigingen, spelletjes en opdrachten. Die eigenlijk bij ‘iedereen’ werken.
Wij hebben ze uitvoerig getest en zijn er erg enthousiast over.
Het is een goede handleiding met veel informatie die tevens tips /posingtips bevat.
Alle niveaus worden hierin aangeboden.
Zeker een mooie basis om mee te beginnen, maar ook absoluut een fijne aanvulling als je al een aantal invites hebt.

Het verschil tussen set 1 en set 2? Beide sets zijn uniek.
We hadden te veel inspiratie om alles in 1 waaier kwijt te kunnen. En omdat we jullie de andere uitnodigingen niet wilden onthouden, hebben we besloten meteen 2 toffe sets uit te brengen.

De kosten per waaier bedragen € 49.95 excl. BTW (€ 60,44 incl. BTW)
Als je beide sets in één keer aanschaft ontvang je € 10,- korting.  De kosten bedragen dan € 89,90 excl. BTW (€ 108,78 incl. BTW)

Verzenden is mogelijk als brievenbuspakketje dit is op eigen risico en kosten.

‌‌
Voorpret vragenlijst

Naast de waaiers bieden we de voorpret vragenlijst aan.
Deze kun je vooraf naar je klanten sturen zodat je hen al een beetje leert kennen en zij zich opwarmen voor de reportage.
Hierdoor geef je de reportage een hele persoonlijke tint en wordt het nog waardevoller.

De kosten voor de voorpret vragenlijst bedragen € 24,95 excl. BTW (€ 30.19 incl BTW)