Super leuk dat je ook zo houdt van fotograferen, en dat je interesse hebt in MomentDesign.

Dat ik dol ben op een ontspannen en spontane manier van fotograferen is je vast niet ontgaan. Ik hou van foto’s die je raken, foto’s die je VOELT als je ernaar kijkt.

Hiervoor werk ik met de MomentDesign technieken. Dit is zo ontzettend waardevol om te kunnen doen! Voor mijn klanten, maar ook voor mijzelf. Heel vaak sta ik tijdens een shoot áchter mijn camera zichtbaar mee te genieten met wat er vóór de camera gebeurt.

Omdat ik iedereen die een fotosessie boekt zo’n bijzondere beleving zou gunnen ben ik naast gecertificeerd MomentDesign fotograaf ook MomentDesign teacher.  Dit is echt een tweede passie.

Ik vind het heerlijk om andere fotografen te vertellen en te enthousiasmeren over MomentDesign. Graag laat ik zien welke effecten en hoeveel impact het heeft op een fotosessie. Je zult je verbazen. Elke fotosessie kan hiermee namelijk een waardevolle beleving worden. Waarbij mensen hun pure en ware emoties aan je zullen laten zien. Waarbij plezier gemaakt kan worden in een ontspannen sfeer. Waarbij er mooie herinneringen opgehaald en gedeeld kunnen worden. Even echte quality time met elkaar. Hierbij is er ruimte voor een lach en een traan. De foto’s die hiervan afgeleverd worden vertellen hun verhaal. Telkens wanneer ze de foto’s bekijken zullen ze even mee terug genomen worden naar dat ene bijzondere moment, en hiermee houden de foto’s hun herinnering in leven.

Als fotograaf willen wij geen onpersoonlijk plaatje maken. We willen een portret maken waarin mensen zich zelf herkennen. Met die ene blik, of mooie lach. Wij willen hen die ene foto geven waarin de band en connectietussen hen zo goed zichtbaar is, dat je het kunt voelen in de foto’s zonder dat er woorden voor nodig zijn.

Bij de workshops, trainingen, coaching en de opleiding begeleid ik een ieder waar dat nodig is. Want elke MomentDesign reis is er één op zich en is uniek.
(Onder het kopje Cynthia kun je een klein beetje lezen over mijn eigen MomentDesign reis)

Ik woon op het ‘platteland’ in het mooie dorpje Oldekerk in de provincie Groningen.
Oldekerk is voor Noord-Nederland goed te bereizen. De grens van Friesland en Drenthe ligt niet ver van hier.
Doorgaans worden de bijeenkomsten dan ook hier in Oldekerk gegeven. Maar bij voldoende aanmeldingen is het ook mogelijk om workshops of opleidingen op locatie te komen geven. Mocht je interesse hebben hierin, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.