MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE

Droom jij ook van dit soort fotosessies?

Waarbij je koppel zo ontspannen en verliefd voor je camera verschijnt, dat alles vanzelf lijkt te gaan. Je koppel straalt, heeft plezier met elkaar, je voelt de liefde. Ze gaan zo in elkaar op dat ze alleen nog maar oog hebben voor elkaar en vergeten dat jij erbij bent. Je kan met je camera heel dichtbij komen om zo alle pure en intense emoties die je ziet en voelt vast te leggen. Wat een heerlijke sessie. Tijdens het bewerken van je foto’s voel je het weer, deze foto’s raken je! Je koppel is ook meer dan blij met het eindresultaat. Ze hebben de foto’s met kippenvel en tranen in hun ogen bekeken. Ze hebben nooit geweten dat ze zo mooi op de foto kunnen staan.

‌‌

Wat als wij nou zeggen dat iedere fotosessie zo kan zijn. Als jij dit maar écht wilt en openstaat voor verandering.

MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE

De MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE gaat over het anders benaderen van je fotosessies. Je maakt (technisch) prima foto’s. Jouw klanten zijn blij met het eindresultaat. Maar jij bent zelf niet helemaal tevreden. Sommige klanten krijg je makkelijk mee in de flow, maar bij andere klanten blijf je een afstand voelen (de klant is gesloten, gespannen, oppervlakkig, komt niet los, afwachtend). Soms blijft de sfeer tijdens de fotosessie heel lacherig, of spat de romantiek van het koppel maar zie je dat niet terug in de foto’s. Soms ben je door je eigen onzekerheden nog zo bezig met andere zaken (zoals techniek, compositie, belichting, omgeving) waardoor je heel veel mooie momenten mist. 

Tijdens de MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE laten we jou zien en ervaren wat Moment Design voor jou en je fotosessies kan betekenen. Moment Design is een geweldig methode om pure en oprechte emoties vast te kunnen leggen. Het leert je om anders te kijken naar jezelf en naar de mensen die je fotografeert. Je zal merken dat je fotosessies vlotter verlopen en meer diepgang krijgen. De mensen voor je camera gaan jou en je camera vergeten en genieten van het moment. Je creëert samen met jouw klanten een unieke belevenis, met prachtige intense en waardevolle foto’s als blijvende herinnering. Jouw fotografie wordt nooit meer hetzelfde.
 

Bij de MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE duiken we echt in de details voor wat betreft het voorbereiden, fotografen en afhandelen van een fotoshoot, zodat jij na afloop van de training écht in staat bent om voor je klant die waardevolle belevenis met prachtige foto’s als herinnering te maken. We focussen niet alleen op de theorie van Moment Design, want een krachtige foto is zoveel meer dan alleen het vastleggen van het moment. Daarom besteden we ook nog ruim tijd aan alle andere aspecten die daarmee te maken hebben. We gaan aan de slag met o.a. standpunt, compositie en uitsnede. Ook staan we stil bij de bewerking van je beelden en geven we je handvatten hoe je uit al je foto’s nu een krachtige serie kiest.

De training wordt een waardevolle combinatie van heel veel fotograferen, foto’s bespreken, tips en inzichten om meer uit je bedrijf te halen, de theorie en oefeningen uit de Moment Design introductie en de opleiding, nog meer fotograferen en hele toffe praktijkoefeningen voor nog meer verdieping. Zo kan je zelf voelen en ervaren wat Moment Design met je klanten en met JOU doet! Na de training heb je geleerd wat jouw fotografie en bedrijf UNIEK maakt, waardoor jij op geheel eigen wijze je omzet kan verhogen en klanten voor het leven aan je kan binden. Als bonus heb je na de training álle kennis over Moment Design in huis om te kunnen starten met het certificeringstraject (dit is een losstaand traject, waar we jou graag bij begeleiden). 

Nieuwsgierig wat je kunt verwachten van een meerdaagse met ons. Kijk dan eens naar deze heerlijke aftermovie:

‌‌

Wat zeggen anderen over onze meerdaagse 

Jaaaaa zo veel moois!!!! Onbeschrijfelijk!! Echt super super super te gek dit bij jullie te mogen doen, ervaren en nu in het wild oefenen! Volle bak genieten van alles!” – Joyce 

Cynthia en Loes jullie enorm bedankt voor deze geweldige dagen. Alles was tot in de puntjes geregeld en wat hebben we van jullie enthousiasme en van elkaar mogen genieten.
Geen minuut spijt dat ik dit traject ben ingeslagen, mijn leven is er anders uit komen te zien.
Ik ga jullie missen, oh nee dat doe ik al! Tot snel bij de certificering!” – Michael 

Wat een geweldige ervaring om met jullie de Next Level dagen te hebben beleefd. Spannend om aan te beginnen, maar wat zat het goed in elkaar. En wat voelde het veilig en respectvol. Ik heb mogen leren en kan vooruit met de tips. Heel veel zin in om meters te gaan maken. Dank je wel!” – Ellie

In het diepe gesprongen en boven gekomen, zo voelt het! Zo blij dat we dit samen beleefd hebben. Ontzettend veel geleerd en heel veel zin om hier mee door te gaan. Dankjewel.” – Ella

Voor wie

Voor fotografen die willen leren hoe je in alle situaties en op elk moment foto’s kan maken waar het plezier, de liefde en het gevoel van af spat, maar die er nu nog tegen aanlopen dat dat niet altijd lukt. Je hebt soms moeite met het behouden van de regie tijdens de sessie, waardoor het lastig is om je klanten te laten ontspannen of aan te sturen voor je camera. Je hebt last van eigen onzekerheden, waardoor je het gevoel hebt dat je niet álles uit de fotosessie kan halen. 

Deze intensieve training gaat ervoor zorgen dat jij straks precies weet hoe je je klanten tijdens het hele traject, van boeking tot opleveren van de foto’s, kan sturen. Jouw fotosessies en bedrijfsvoering zullen nooit meer hetzelfde zijn. Jij hebt controle over elke fotosessie en bent in staat om elke klant, op elk gewenst moment een waardevolle, onvergetelijke en unieke beleving te geven. Met als resultaat mooie persoonlijke foto’s waar jouw klant écht blij van wordt.


Waarom een meerdaagse training

Er is tijdens een meerdaagse training weinig ruimte voor afleiding of ruis door de buitenwereld (ik moet nog bedenken wat we eten, ben ik wel op tijd thuis, als ik maar niet in de file kom, ik moet echt die mail even beantwoorden, ect). Je plant doelbewust een aantal dagen vrij voor de training, hierdoor is er een grotere focus op jezelf, de groep en de processen van de training. Je komt met zijn allen in een soort bubbel, hierdoor ontstaat er veel sneller een vertrouwensband tussen iedereen. Door deze veiligheid en focus kan je veel dieper gaan en meer uit de training halen dan tijdens losse trainingsdagen. Dit hebben wij zelf al regelmatig ervaren tijdens trainingen die wij gevolgd en gegeven hebben. Vooral de meerdaagse trainingen zijn voor ons zo ontzettend waardevol geweest, dat wij iedereen deze toffe ervaring gunnen. 

Datum

De MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE vindt plaats van 13 t/m 15 maart 2020 met een terugkom dag op 9 juni 2020. 

We starten vrijdag 13 maart rond 10.30 uur en verwachten zondag 15 maart rond 20.00 uur af te ronden. Op dinsdag 9 juni 2020 hebben we een terugkomdag. Tijdens deze dag is er ruimte om na te genieten van de meerdaagse, heel veel vragen te stellen en we bespreken de eindopdracht.

Locatie

‌‌

KostenWat heb je verder nodig voor deze training?

Wie begeleid de training?

Wij, Cynthia de Jong & Loes Rommens  staan de hele training tot je beschikking. In ons traject van  Moment Design fotograaf en Moment Design teacher moesten wij al regelmatig uit onze comfortzone om te kunnen groeien naar waar we nu staan en daar vertellen we graag over. We weten als geen ander hoe dat voelt. Best wel eng, maar uiteindelijk ontzettend leuk en zo waardevol! We begeleiden jullie tijdens de oefeningen, coachen jullie tijdens de fotosessies en tijdens de 1-op-1 sessies kun je met ons sparren over vragen (gerelateerd aan de doelen van de training) die jouw bezig houden. 

Vragen

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over deze meerdaagse als dat wij zijn. Mocht je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebben of met ons willen sparren over de training, neem dan gerust contact met ons op 

Loes is bereikbaar via: fotografie@loesrommens.com of 06-11314605 

Cynthia is bereikbaar via: info@cynthiadejong.nl of 06-48921196 


‌Aanmelden

Wat tof dat jij de MAGISCHE MOMENT DESIGN MEERDAAGSE wil meemaken! Aanmelden kan via onderstaand formulier.