Werkwijze

Loveshoot / Pre-wedding‌

Of je nu een paar maanden samen bent, een jaar, of al járen het maakt niet uit. Een MomentDesign reportage is een liefdevolle beleving!

Het vieren van de liefde staat centraal, samen met het maken van veel plezier.

Jullie gaan herinneringen ophalen en delen, lol maken, elkaar leuke en waardevolle dingen vertellen. We fotograferen in een ontspannen en ongedwongen sfeer om prachtige foto’s te maken. Even een moment voor jullie twee, om jullie liefde te vieren, en zodat jullie samen kunnen genieten, zonder te hoeven denken aan de drukte van alle dag, we creëren een moment waarin jullie even alle aandacht hebben voor elkaar.

Na het boeken van een MomentDesign loveshoot, ontvangen jullie een vragenlijst. Deze vragenlijst is ervoor om jullie alvast wat te laten nadenken over jullie liefde. Over bijvoorbeeld de mooie eigenschappen van je partner, of over het moment dat jullie elkaar ontmoet hebben, of misschien over de dingen die je elkaar graag zou willen vertellen etc.

Het is de bedoeling dat jullie ze afzonderlijk invullen en het geheim houden voor elkaar tot de reportage plaats vindt.

Natuurlijk kunnen we ook een reportage boeken zonder daar de speciale MomentDesign vragenlijsten voor te gebruiken.

Hoe dan ook, we gaan er een mooi, bijzonder en liefdevol moment van maken! Ik heb er zin in. Jullie ook?

Overige reportages

Ook tijdens alle andere reportages werk ik met de MomentDesign technieken in een ontspannen en ongedwongen sfeer, hierbij staat jullie connectie centraal. En laat ik graag zien wie je bent. Want je bent uniek en mooi zoals je bent! Graag vertel ik jullie verhaal. En maken we samen een waardevolle en blijvende herinnering. Waarbij vooral plezier maken, herinneringen ophalen, en elkaar mooie dingen vertellen centraal zullen staan.

We spreken hiervoor af op een door jullie gekozen locatie. Dit kan een locatie zijn, waar jullie vaak komen, waar jullie waardevolle herinneringen aan hebben, of een locatie die jullie gewoon mooi of geschikt vinden.

Een MomentDesign reportage is een moment beleven met elkaar waarin de tijd even stil gezet wordt, waarin er even geen telefoons zijn en waarin de drukte van alle dag geen rol speelt. Even alleen aandacht voor elkaar. En genieten van elkaars aanwezigheid.