YOUR NEXT LEVEL

YOUR NEXT LEVEL

YOUR NEXT LEVEL gaat over persoonlijke groei binnen je fotografie. Je maakt (technisch) prima foto’s. Jouw klanten zijn blij met het eindresultaat. Maar jij bent zelf niet helemaal tevreden. Je hebt alle tools in handen om van iedere fotosessie een waardevolle beleving te maken, toch happert het af en toe nog. Bij sommige klanten blijf je een afstand voelen, de klant is gesloten, oppervlakkig, komt niet los, afwachtend. Soms blijft de sfeer tijdens de fotosessie heel lacherig, of spat de romantiek van het koppel maar zie je dat niet terug in de foto’s.
Soms ben je door je eigen onzekerheden nog zo bezig met andere zaken (geven van uitnodigingen, techniek, compositie) waardoor heel veel mooie momenten mist.

Wat zou je dat graag veranderen.

En dat kan! Maar daarvoor moet je wel uit je comfortzone! En dat is precies wat we gaan doen tijdens YOUR NEXT LEVEL.

Daarnaast is een krachtige foto zoveel meer is dan alleen het vastleggen van het moment. Daarom besteden we ook nog ruim tijd aan alle andere aspecten die daarmee te maken hebben. We gaan aan de slag met o.a. standpunt, compositie en uitsnede. Ook staan we stil bij de bewerking van je beelden en geven we je handvatten hoe je uit al je foto’s nu een krachtige serie kiest.


Voor wie

Voor fotografen die er plezier in hebben om hun klanten een hele mooie ervaring te geven tijdens een fotosessie, maar die er toch nog tegen aanlopen dat dat niet altijd lukt. Je hebt last van eigen onzekerheden, je hebt soms moeite met het aansturen en mee krijgen van je klant, je hebt soms het gevoel dat je niet álles uit de fotosessie kan halen.

Deze intensieve training gaat ervoor zorgen dat jij straks precies weet hoe je je klanten tijdens het hele traject, van boeking tot opleveren van de foto’s, kan sturen. Jouw fotosessies en bedrijfsvoering zullen nooit meer hetzelfde zijn. Jij hebt controle over elke fotosessie en bent in staat om elke klant, op elk gewenst moment een waardevolle, onvergetelijke en unieke beleving te geven. Met als resultaat mooie persoonlijke foto’s waar jouw klant écht blij van wordt.


Wat heb je nodig voor deze training?

Naast de gebruikelijke zaken voor een fotografie meerdaagse, zoals een pyjama, camera en een laptop met bewerkingssoftware, heb je voor deze training ook nodig:
* Goed getrainde lachspieren
* Een overdosis zelfspot
* En een gezonde portie lefWie begeleid de training?

Wij, Cynthia de Jong & Loes Rommens  staan de hele training tot je beschikking. In ons traject van  Moment Design fotograaf en Moment Design teacher moesten wij al regelmatig uit onze comfortzone om te kunnen groeien naar waar we nu staan en daar vertellen we graag over. We weten als geen ander hoe dat voelt. Best wel eng, maar uiteindelijk ontzettend leuk en zo waardevol! We begeleiden jullie tijdens de oefeningen, coachen jullie tijdens de fotosessies en tijdens de 1-op-1 sessies kun je met ons sparren over vragen (gerelateerd aan de doelen van de training) die jouw bezig houden.Datum

YOUR NEXT LEVEL vindt plaats van 11 t/m 13 juni 2019
We starten dinsdag 11 juni om 10.30 uur en verwachten donderdag 13 juni rond 21.00 uur af te ronden.Locatie

Omdat we het belangrijk vinden dat de locatie waar we verblijven past bij de groep, zal de uiteindelijke locatie van YOUR NEXT LEVEL pas later bekend worden.
We richten ons op het midden van het land.Kosten

De kosten voor deze editie van YOUR NEXT LEVEL bedragen € 899,- excl BTW (Try-out korting, normale prijs € 1199,- excl BTW)

Hierbij is inbegrepen:
* 3 volle dagen training onder begeleiding van 2 Moment Design Teachers
* 2 overnachtingen op basis van gedeelde slaapkamer
* Alle maaltijden, hapjes, drankjes en lekkers tijdens de training

De training zal doorgaan bij deelname van minimaal 6 personen.Vragen

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over deze meerdaagse als dat wij zijn.
Mocht je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebben over de training, neem dan gerust contact met ons!
Loes is bereikbaar via: fotografie@loesrommens.com of 06 – 11 31 46 05
Cynthia is bereikbaar via: info@cynthiadejong.nl of 06 – 48 92 11 96
Aanmelden

Wat tof dat jij YOUR NEXT LEVEL wil meemaken! Aanmelden kan via onderstaand formulier.