YOUR NEXT LEVEL

Durf jij jezelf verder te ontwikkelen?

Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken, de uitdagingen in jezelf, je fotografie en je bedrijf op te sporen?  
Durf jij daarna uit je comfortzone te stappen om hiermee aan de slag te gaan, zodat je op alle vlakken een enorme groei kan maken?  
Durf jij deze vragen met JA te beantwoorden? Dan gaan wij jou enthousiast maken voor onze supertoffe meerdaagse training YOUR NEXT LEVEL, een training persoonlijke ontwikkeling speciaal voor fotografen.

YOUR NEXT LEVEL 

YOUR NEXT LEVEL is écht uit je comfortzone, want je kan alleen maar groeien door verder te gaan waar je anders zou stoppen. Daarom gaan we, in tegenstelling tot veel andere fotografie workshops, tijdens onze training niet zo zeer werken aan het eindresultaat (de foto’s), maar gaan we aan de slag met JOU. Want JIJ bent het belangrijkste instrument.
We hebben allerlei leuke, gekke, creatieve, confronterende, inspirerende (fotografie)oefeningen voor jou in petto, waardoor je flink wakker wordt geschud. We kijken samen in de spiegel en laten jou verstelt staan van je eigen kracht 

Na YOUR NEXT LEVEL weet je hoe je belemmerende patronen kan doorbreken, hoe je je creativiteit telkens weer een boost kan geven en hoe jij je persoonlijke leven en je werk als fotograaf positief en zelfverzekerd kan benaderen. JIJ groeit van deze training als mens, leert je eigen unieke krachten kennen en inzetten, waardoor jouw fotografie, jouw foto’s en jouw bedrijf als vanzelf mee groeien. Je wordt namelijk niet groot door te kopiëren, maar door je te laten inspireren en je eigen keuzes te maken.

Nieuwsgierig wat je kunt verwachten van een meerdaagse met ons. Kijk dan eens naar deze heerlijke aftermovie:

‌‌

Wat zeggen anderen over onze meerdaagse 

Jaaaaa zo veel moois!!!! Onbeschrijfelijk!! Echt super super super te gek dit bij jullie te mogen doen, ervaren en nu in het wild oefenen! Volle bak genieten van alles!” – Joyce 

Cynthia en Loes jullie enorm bedankt voor deze geweldige dagen. Alles was tot in de puntjes geregeld en wat hebben we van jullie enthousiasme en van elkaar mogen genieten.
Geen minuut spijt dat ik dit traject ben ingeslagen, mijn leven is er anders uit komen te zien.
Ik ga jullie missen, oh nee dat doe ik al! Tot snel bij de certificering!” – Michael 

Wat een geweldige ervaring om met jullie de Next Level dagen te hebben beleefd. Spannend om aan te beginnen, maar wat zat het goed in elkaar. En wat voelde het veilig en respectvol. Ik heb mogen leren en kan vooruit met de tips. Heel veel zin in om meters te gaan maken. Dank je wel!” – Ellie

In het diepe gesprongen en boven gekomen, zo voelt het! Zo blij dat we dit samen beleefd hebben. Ontzettend veel geleerd en heel veel zin om hier mee door te gaan. Dankjewel.” – Ella

Nog een kijkje achter de schermen? Kijk dan eens naar deze fotosessie gemaakt door Cynthia

Voor wie

Voor fotografen die niet bang zijn om uit hun comfortzone te stappen en het aandurven om eens echt in de spiegel te kijken. Om zo groei in hun fotografie te vinden op een plek waar ze het in eerste instantie misschien niet zouden verwachten. Niet in de camera of in de techniek, maar in zichzelf! Want JIJ bent de kracht achter je foto’s en bedrijf, JIJ maakt jouw fotografie en bedrijf UNIEK. 


Waarom een meerdaagse training

Er is tijdens een meerdaagse training weinig ruimte voor afleiding of ruis door de buitenwereld (ik moet nog bedenken wat we eten, ben ik wel op tijd thuis, als ik maar niet in de file kom, ik moet echt die mail even beantwoorden, ect).  
Je plant doelbewust een aantal dagen vrij voor de training, hierdoor is er een grotere focus op jezelf, de groep en de processen van de training. Je komt met zn allen in een soort bubbel, hierdoor ontstaat er veel sneller een vertrouwensband tussen iedereen. Door deze veiligheid en focus kan je veel dieper gaan en meer uit de training halen dan tijdens losse trainingsdagen. Dit hebben wij zelf al regelmatig ervaren tijdens trainingen die wij gevolgd en gegeven hebben. Vooral de meerdaagse trainingen zijn voor ons zo ontzettend waardevol geweest, dat wij iedereen deze ervaring gunnen.

Datum

YOUR NEXT LEVEL vindt plaats van 31 maart t/m 2 april 2020 met een terugkom dag op 10 juni 2020. 
We starten dinsdag 31 maart rond 10.30 uur en verwachten donderdag 2 april rond 20.00 uur af te ronden. Op woensdag 10 juni 2020 hebben we een terugkomdag. Tijdens deze dag is er ruimte om na te genieten van de meerdaagse, heel veel vragen te stellen en we bespreken de opdrachten van het na traject.

Locatie

‌‌

KostenWat heb je verder nodig voor deze training?

Wie begeleid de training?

Wij, Cynthia de Jong & Loes Rommens  staan de hele training tot je beschikking. In ons traject van  Moment Design fotograaf en Moment Design teacher moesten wij al regelmatig uit onze comfortzone om te kunnen groeien naar waar we nu staan en daar vertellen we graag over. We weten als geen ander hoe dat voelt. Best wel eng, maar uiteindelijk ontzettend leuk en zo waardevol! We begeleiden jullie tijdens de oefeningen, coachen jullie tijdens de fotosessies en tijdens de 1-op-1 sessies kun je met ons sparren over vragen (gerelateerd aan de doelen van de training) die jouw bezig houden.

Vragen

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over deze meerdaagse als dat wij zijn. Mocht je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebben of met ons willen sparren over de training, neem dan gerust contact met ons op!  

Loes is bereikbaar via: fotografie@loesrommens.com of 06-11314605 

Cynthia is bereikbaar via: info@cynthiadejong.nl of 06-48921196 


‌Aanmelden

Wat tof dat jij YOUR NEXT LEVEL wil meemaken! Aanmelden kan via onderstaand formulier.